Alles voor de baby
HOME » KLEDING » Babyslofjes

Bijzondere babyslofjes

Babyslofjes zijn noodzakelijk om de voetjes van de baby warm te houden, en om deze te beschermen tegen scherpe steentjes en andere rommel. Maar deze praktische noodzaak betekent niet dat de babyslofjes ook saai en degelijk moeten zijn. Er zijn heel leuke babyslofjes te koop.

 

Baby ballerina

Beaba maakt een leuk ballerina schoentje voor babies. Dit babyschoentje is gemaakt van leer zodat het kan ademen en geen vocht vasthoudt. Deze baby slofjes zien er uit als echte kleine dansschoentjes. Ze zijn heel nauwkeurig afgewerkt en verkrijgbaar in twee maten (van 0 tot 6 maanden en van 6 tot 9 maanden).

Retro Trainers babyschoentjes

Hebben de meisjes baby's ballerina schoentjes, de jongens baby's hebben stoere baby-sneaker. Ze zien er uit als echte stoere sneakers maar deze vermomde babyslofjes zijn zacht en warm. Ook deze baby slofjes zijn verkrijgbaar in twee babyschoen-maten.

Baby regenlaarsjes

Beaba maakt babyslofjes die er niet alleen uitzien als echte regenlaarsjes, maar aan de buitenkant ook waterdicht zijn. Aan de binnenkant zijn de baby regenlaarsjes voorzien van zachte stof. Deze regenlaarsjes kunnen al vanaf de geboorte worden aangetrokken.

Meer originele babyslofjes

En zo zijn er nog meer van deze vertederende babyslofjes. Bijvoorbeeld zilveren fitness slofjes voor meisjes. Hip en te gebruiken vanaf de geboorte. Ze sluiten met klittenband, maar een sierveter doet anders vermoeden.

Meer informatie over al deze slofjes, en meer babyslofjes, vind je in het eerder genoemde overzicht.